Badmintonvereniging Spees Sjuttel Silvolde

Eindelijk kunnen de clubkampioenschappen weer gespeeld worden, vanaf 1 juni is het weer zover. Op 6 juli is de finale avond en zullen we weten wie van de senioren de clubkampioenen van 2022 zijn.  
De jeugd heeft ook clubkampioenschappen op 22 en 29 juni, op 6 juli sluiten we het seizoen voor de jeugd af en is de prijsuitreiking. 

clubk 2022

 

 

 

Met de koningsspelen mochten wij weer een badminton clinic geven op de Plakkenberg. Het was een gezellige dag!

Koningsspelen1

Koningsspelen3   Koningsspelen2

 

Gelukkig mogen we eindelijk na de corona periode weer het Achterhoek Open toernooi organiseren!
Dit doen wij samen met badmintonvereniging Poona uit Gaanderen. Jeugdleden tot 19 jaar kunnen aan dit toernooi meedoen.

🗓
 4 juni 2022 (vanaf 09:00 uur)
📌 Laco sportcentrum Oude IJsselstreek
✏️ www.badmintonnederland.toernooi.nl

Achterhoek open 2022

 

 

Ook in 2022 hebben we weer het goede voornemens toernooi gehad bij de jeugd en senioren. Iets later dan normaal vanwege corona, maar dat mocht de pret niet drukken. 
 

GVT

 

 

Gelukkig kunnen we weer gewoon trainen!

De jeugdleden zien we graag om 18.30u weer en de senioren om 19.50u. Ook kan er weer gewoon vrij gespeeld worden van 19.30u tot 22.00u.
De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden. De horeca van Laco is open. 
Publiek is ook weer toegestaan.
De competitiewedstrijden worden weer hervat.

Tot woensdag!
Afbeelding racket


 

Gezond 2022


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas gaan de jeugd- en seniorentrainingen en de wedstrijden tot en met 14 januari niet door. 

  

Wij willen iedereen bedanken voor het stemmen op onze club met Rabo ClubSupport. Hierdoor hebben wij als vereniging een mooi bedrag gekregen waar we weer leuke dingen mee kunnen gaan doen. 

rabo actie

 

Helaas zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt vanaf zaterdag 6 november 2021. Deze maatregelen hebben ook betrekking op onze wedstrijden en trainingen.

De maatregelen:
- Iedereen vanaf 13 jaar is weer verplicht om het mondkapje te dragen bij het betreden van de accommodatie. In de sporthal zelf mag het mondkapje weer af.
- Wij zullen van iedereen vanaf 18 jaar die de sporthal in wil het coronatoegangsbewijs/QR-code moeten controleren, zowel van leden, niet-leden, publiek en spelers van andere clubs. Het coronatoegangsbewijs dient samen met een identiteitsbewijs gecontroleerd te worden. Houd deze dus bij de hand.
- Er is geen publiek toegestaan bij de trainingen en wedstrijden.

Vanuit Laco geldt het volgende voor de kantine:
- Het afnemen van consumpties blijft mogelijk. Gasten zijn welkom in de horeca mits ze vooraf het coronatoegangsbewijs aan de bar laten scannen.
- Voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen het afgescheiden gedeelte voor de horeca is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. In dit gedeelte van de accommodatie is het dragen van een mondkapje niet verplicht.
- Binnen de sportaccommodatie is een deel van de horecaruimte af gescheiden van de rest van deze ruimte zodat het resterende deel voor andere functies gebruikt kan worden. Deze ruimte hebben wij ingericht als wachtgedeelte waar geen eten en drinken mag worden genuttigd. In dit gedeelte van de accommodatie is het dragen van een mondkapje verplicht. Indien men zit mag mondkapje tijdelijk af.
- Bij het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties geldt dat het coronatoegangsbewijs niet verplicht is, mits deze producten buiten de accommodatie worden genuttigd en niet op een buitenterras.

 

Spees Sjuttel Silvolde bestaat op 1 september 2021 40 jaar!
Daarom zijn wij dit jubileum seizoen begonnen met een gezellig toernooi.

IMG 20210902 WA0009 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 20210902 WA0012 1 

 

 

 

 

 

  

IMG 20210902 WA0013 1