Competitie

We hebben drie senioren competitie teams. Deze komen uit in de 6de, 8ste en 9de divisie van de landelijke bondscompetitie.

Huidige teams

Daarnaast is het ook mogelijk om jeugdcompetitie te spelen. Dit kan zowel in de opstapcompetitie als in de (reguliere) bondscompetitie. Zie hieronder extra informatie daarover.

Opstapcompetitie
Voor beginnende jeugdspelers is het mogelijk mee te doen aan de opstapcompetitie. In deze competitie zit je met drie spelers in een team. Tijdens de wedstrijd worden drie enkels en drie dubbels / mixen gespeeld. In totaal speel je dus met je team zes wedstrijden per wedstrijd. Wedstrijden worden zowel thuis (Terborg) als uit gespeeld. Interesse in het spelen van opstapcompetitie? Mail naar Rens: 2799ccp@badminton.nl

Bondscompetitie
De bondscompetitie is een competitie met minimaal vier spelers waarbij vier enkels, twee dubbels en twee mixen worden gespeeld. In totaal speel je als team dus acht wedstrijden. Per speler speel je: één enkel, één dubbel en één mix. Wedstrijden worden zowel thuis (Terborg) als uit gespeeld. Deze competitie is bedoeld voor (meer ervaren) jeugdleden en senioren. Interesse? Mail naar Rens: 2799ccp@badminton.nl

Shirtjes
Tijdens de competitiewedstrijden is het verplicht om te spelen in een teamshirt van Spees Sjuttel Silvolde. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een shirt, of wil je een nieuw shirt bestellen kun je dit aangeven bij Rens (2799ccp@badminton.nl)